Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
LINKEK
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2004-01-24
 
VENDÉGKÖNYV
[37-18] [17-1] [Archívum]

2012.12.08. 08:59 Idézet

Köszönöm az elismeréseket!

Nézzetek be a másik honlapomra is! :-) www.donkanyar.gportal.hu

Üdv:
Merlin1


2012.11.28. 18:04 Idézet

A szerzőnek külön gratulálok a honlap létrehozásához,nívós,pártatlan beszámolókat közöl,igazi mestermunka.Óriási GRATULA!


2012.11.28. 18:00 Idézet

Üdvözlet mindenkinek!

Annak ellenére hogy most van a sztálingrádi csata 70.évfordulója hatalmas csend van a médiában.Legalábbis én nem olvastam róla egy szót sem sehol.Pedig tavaly még arról is szó volt,hogy az oroszok valami monumentális filmet készítenek az évfordulóra,aztán azóta néma csönd...Pótlásként ajánlom azoknak akiket érdekel ez a földi pokol,olvassa el a következő könyvet.:

Anthony Beevor:Sztálingrád   (1998-ban jelent meg,és itt a Neten is elolvasható.Jó szórakozást hozzá!

 


2012.11.05. 12:14 Idézet

Sziasztok.

Teljesen véletlenül bukkantam erre az oldalra (Theodor Plivier-Sztálingrád könyvéhez kerestem valamilyen tartalmat és ezt találtam :) ), és rögtön magával ragadott az oldal. Gratulálok hozzá, nagyon jó lett. Áttekinthető, érdekes, és minden megtalálható rajta a témával kapcsolatban. Az utóbbi időben eléggé elkezdett érdekelni a téma és itt jó helyen vagyok. :) Megyek is olvasgatni. :)


2012.04.10. 20:35 Idézet

Sziasztok!

Nem tudom olvasta-e már valaki Hernádi Tibor: A II. világháború igaz története c. könyvét. A google-ba beütve azonnal megtalálható. Kíváncsi lennék a véleményetekre róla.

Az oldalhoz pedig gratulálok.


2012.01.08. 11:14 Idézet

Nagyon jó kis oldal, nagyon tetszik hogy az ott harcolt visszaemlékezései, személyes tapasztalatai is bele vannak építve a történetekben!Minden elismerésem a készítő(k)nek!


2011.03.05. 16:16 Idézet

Igen, heti egy-két alkalommal ránézek a kommentekre. Most, hogy elszálltak a képek, naponta is.
Tényleg nagy munka volt. Egy évig gyűjtögettem, építgettem. Egyébkent ez a honlap "csak melléktermék". Ahogy az "Üdvözlő"-ben írtam, a Don-kanyarról készültem honlapot készíteni, és aközben botlottam a 6. német hadseregbe és Sztálingrádra, és leragadtam náluk.

Van másik ilyen honlapom, a II. magyar hadsereg Don-kanyari tragédiájáról a //donkanyar.gportal.hu/ címen. Most éppen annak a képeit pakolgatom vissza. Utána jövök ide, kb. egy, max. két hét múlva leszek kész velük.


2011.03.05. 11:12 Idézet

hello, akkor ezek szerint meg nezed a kommeneteket :)

igen, a kepek hianyoztak, de most legalabb tudom, hogy a hiba nem nalam van. mindig is nagyon erdekelt a tema, de az utobbi par hetben a stalingrad jatekfilm (a '93-as nemet filmre gondolok, ami szerintem nagyon-nagyon jo) megnezese utan ujra beleastam magam, megneztem a 3 oras dokumentumfilmet is elolvastam szinte mindent amit a temaban talaltam es meg igy is volt uj ezen az oldalon, szoval megegyszer koszi, jo nagy munka lehetett.

csinaltal esetleg hasonlot mas haborus temakorben is?

 

udv

d

 


2011.03.04. 12:49 Idézet

Köszönöm david!

Örülök, hogy ilyen "csökkentett üzemmódban" - képek nélkül - is kedvedre volt.


2011.03.03. 17:36 Idézet
david

Gratulalok az oldalhoz, alapos, objektiv es "elvezetes" olvasmany.

 

 


2009.10.21. 21:16 Idézet

Nagy munka volt a honlap, gratulálok.

Szerintem kár volt kritikátlanul átvenni Csujkov szavait Zajcevről, akinek Groszman \\\"csinálta meg\\\" az imázsát... Zajcev sztorija meg Groszmanét...Gyakran szó szerint idézi a marsall a haditudósító  szavait; Beevor kutatásai (és mások szerint) nem volt ilyen párbaj, a mesterlövész-iskola és a német örnagy sem létezett. A film amúgy szórakoztató, eltekintve azoktól a marhaságoktól, hogy pl. a szovjet katonalányka a gimnasztyorka alatt az ostrom idején makulátlan selyembugyit hordott...amikor a géppuskáknak nem volt mindig elég víz a csata idején. Na, de ez a film gondja, még egyszer gartulálok a munkához és sok sikert kívánok, van még téma bőven!


2009.09.11. 09:36 Idézet

Örülök, hogy ez a véleményed Wolfi,  és köszönöm, hogy megírtad.


2009.09.09. 13:05 Idézet

Gratulálok az oldalhoz.. Ilyen mindenre mindenre kiterjedő, alaposan előkészített munkát régen olvastam. Külön szimpatikus, az oldal objtektivitása.

Wolfi


2009.08.20. 19:36 Idézet

Ha már nyelvészkedünk, akkor nem "tuttommal", hanem "tudtommal".
 

Rendesen Васи́лий Григо́рьевич За́йцев -nek kell írni a nevét. Angol írásmódban Zaitsev. De ez egy magyar honlap, ezért magyar nyelven írtam. Zajcev.

Örülök, hogy sikerült tisztáznunk ezt a rendkívül fontos problémát.


2009.08.20. 14:09 Idézet
vassili zaitsev

tuttommal ZAITSEV-nek kell irni


2009.08.07. 06:38 Idézet

Kedves Zsó!

"...szeretném leírni az apám háborús történeteit, nekem sokat jelentenek, szerintem érdekesek is - ha majd hosszú és fárasztó lesz, akkor nyugodtan görgesd tovább..."

Ne tudom, itt a vendégkönyvben kívánod-e Édesapád történeteit ismertetni. Örömmel venném.
Hadd hívjam fel azért a figyelmed a Don-kanyarról szóló honlapomra, és annak vendégkönyvére.

//donkanyar.gportal.hu/


2009.08.07. 06:31 Idézet

Köszönöm az elismerést, örömmel készítettem.

2009.08.06 03:03
magiszter

„Sajnos,eddig elmulasztottam  megköszönni a tisztelt MERLIN1-nek eme honlap létrehozását,fáradságos munkával összeválogatott forrásmunkát.

Engem nagyon édeklő témákban sokat TALÁLTAM ISMERETEIM KIEGÉSZITÉSÉRE.

Magiszter


 

2009.08.07. 00:11 Idézet
zso

Ha te azt akarod hinni hogy a dolgok úgy működtek (működnek), ahogy  valakik, valahol, valahogy leírják, akkor nem tudok ezen változtatni, nem is célom. ÉN meg vagyok győződve róla, hogy az édesapám nekem nem hazudott (minek tette volna 70 éves volt mikor elmondta, és másnak nem nagyon) - ( figyeld meg, hogy azok az emberek akiknek , ezt "tűzközelből" át kellett élnie korántsem bőbeszédűek). Lényeg: belátom, amilyen szinten elmondásra, és annak elhívésére alapszik a te ismereted, ugyanannyira én is, ill. apám emlékezete is csak annak a kérdése, hogy mennyire hiszed el. Nem mondok ellent minden meállapításodnak, csak egyfolytában arra akarom felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy a valóság az lehetett más is, másképp is, ahogy elmondták. Én, személy szerint hitelesebb elmondóját annak a korszaknak, mint az édesapám volt nem ismerek el (persze tisztában vagyok azzal, hogy ő csak nagyon kis szeletét láhatta az egésznek, de azért csak az ő történetei voltak azok, amelyek különbözősége elindította az az érdeklődést bennem, hogy ennek utána kéne nézni). Mindenkinek fenntartom azt a jogot, hogy ne higgyék el azt, amit leírok. (szeretném leírni az apám háborús történeteit, nekem sokat jelentenek, szerintem érdekesek is - ha majd hosszú és fárasztó lesz, akkor nyugodtan görgesd tovább, de légy szíves ne ócsároljad, mert, egyrész nem illik, másrészt ezzel én senkit nem akarok bántani)


2009.08.06 02:49
magiszter

„Kedves ZSO,sajnálom hogy tévedésben vagy.

A  nácik egyből kivégeszték a tettenért buzikat a katonaságban.

Ne adj hitelt egyes filmeknek, a "Hosszu kések éjszakája" mutat be az Ernest Röhm vezetése alatt állók,puccs előkészitő vigadozását fantáziáló  forgató-könyv iróknak. 

Neteséges hogy a szovjet agit-prop németeket mint nőket megerőszakolókat mutat be,mikor a szovjet katonák nemcsak a magyar,német nők tizezreit erőszakolták meg,de a német nőket utána sokszor meg is gyilkolták.

Ide vezetett a mérhetetrlen  bolsi gyűlölet propaganda.”


2009.08.06. 03:03 Idézet

Sajnos,eddig elmulasztottam  megköszönni a tisztelt MERLIN1-nek eme honlap létrehozását,fáradságos munkával összeválogatott forrásmunkát.

Engem nagyon édeklő témákban sokat TALÁLTAM ISMERETEIM KIEGÉSZITÉSÉRE.

Magiszter


 

2009.08.06. 02:49 Idézet

Kedves ZSO,sajnálom hogy tévedésben vagy.

A  nácik egyből kivégeszték a tettenért buzikat a katonaságban.

Ne adj hitelt egyes filmeknek, a "Hosszu kések éjszakája" mutat be az Ernest Röhm vezetése alatt állók,puccs előkészitő vigadozását fantáziáló  forgató-könyv iróknak. 

Neteséges hogy a szovjet agit-prop németeket mint nőket megerőszakolókat mutat be,mikor a szovjet katonák nemcsak a magyar,német nők tizezreit erőszakolták meg,de a német nőket utána sokszor meg is gyilkolták.

Ide vezetett a mérhetetrlen  bolsi gyűlölet propaganda.


[37-18] [17-1] [Archívum]

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!